Palonkestävät tuotteet

Pistesarjoilta on saatavilla erittäin laaja valikoima paloluokiteltuja tuotteita joilla pystyt toteuttamaan oikean palonkestävän asennusjärjestelmän standardin DIN4102-12 mukaisesti. Valikoimissamme muun muassa kiinnikkeet niin yksittäisille kaapeleille kuin kaapelinipuille sekä kiinnitystarvikkeet näille eri seinä- ja kattomateriaaleihin.

Palonkestävät jakorasiat niin muovisena kuin metallisena ja myöskin räätälöityinä tarvittavilla liittimillä lyhyellä toimitusajalla. Kutistejatkopakkaukset FRHF-kaapeleiden luokiteltuun jatkamiseen sekä kattava valikoima erilaisia asennusputkia jotka testattu soveltuviksi Dätwylerin FRHF-kaapeleiden kanssa yhdessä asennettaviksi.

Näiden lisäksi myös paljon muuta joten kannattaa tutustua huolella tuotteisiimme. Olemme tehneet ohjekirjan näiden tuotteiden oikeaoppisesta käyttämisestä joka ladattavissa TÄSTÄAutamme myös mielellämme teitä liittyen palonkestäviin asennuksiin olit sitten sähköurakoitsija tai sähkösuunnittelija sillä ihmisten turvallisuus on tärkeä asia meille ja mikä sen tärkeämpää on kuin toteuttaa ihmisiä pelastavat turvajärjestelmät oikeasti toimiviksi ja luotettaviksi palotilanteissa.

Dätwyler esite (pdf)

Palonkestävien asennusten ohjekirja

Kannakointivälit (pdf)

Manala (Palonkestävät tuotteet HUS Manalan projektissa)

 

Tuotteita kategoriassa: 35