Cat.6A

Valikoimastamme löydät kaiken tarpeellisen kategorian Cat.6A tietoverkon rakentamiseen. Tuotteet täyttävät ajanmukaisimmat standardit ja vaatimukset. Laadukkaiden tuotteiden avulla taataan toimiva ja pitkäikäinen tietoverkko ja standardit ylittävät suoritusarvot antavat toleranssia järjestelmälle.

Cat.6A/EA tietoverkko on 10GB/500MHz ja toimintavarmuuden sekä häiriöttömyyden takaamiseksi Cat.6A ja paremmat ratkaisut suositellaan asennettavaksi suojattuina.

Mikäli suojaamaton ratkaisu on ainut vaihtoehto kohteeseen, on Dätwylerin valikoimaan uutena lisänä tullut suojaamaton Cat.6A tietoverkkokaapeli ja siihen sopiva luokan EA suojaamaton liitin sekä paneeli. Kaapeli, liitin ja paneeli on testattu yhdessä, jotta verkon toimintavarmuus on paras mahdollinen.

Järjestelmätakuu on saatavissa myös Cat.6A / Class EA luokan verkoille käytettäessä Dätwylerin kaapelia ja liittimiä. Kategorian 6A tuotevalikoimaan voit tutustua alla olevista linkeistä.

CPR-luokitukset löytyvät datalehdistä. Mikäli et löydä etsimääsi CPR-luokitusta vastaavaa kaapelia, ota meihin yhteyttä!

Tuotteita kategoriassa: 4