Kuitukaapelit

Pistesarjojen kuitukaapelivalikoimasta löytyvät kuidut niin sisä- kuin ulkokaapelointiin. Valikoimassa myös aurattavat kuidut ja palonkestävät E30 / PH90 valokuitukaapelit. Kuidun laatu on erinomainen ja siten takaa toimivan ja suorituskykyisen toteutuksen.

Kuitukaapeleita on saatavilla joko vakiokeloilla tai määrään mitattuna. Yleisimmät kuidut löytyvät suoraan omasta varastostamme ja muita saatavilla nopealla toimitusajalla valmistajalta. Valikoimissa ovat sekä yksimuoto- että monimuotokuidut. Yleisimpinä näistä OS2 ja OM3.

Kuitukaapelit ovat halogeenittomia ja kaapelityypistä riippuen myös yksittäin (IEC / EN 60332-1-2) tai nippuna itsestään sammuvia (IEC / EN 60332-2-22(-25) Cat.A-D), vähän savua muodostavia ja ei syövyttäviä palokaasuja. Kaikki kaapelit täyttävät asianmukaiset standardit.

CPR-luokitukset löytyvät datalehdistä. Mikäli et löydä etsimääsi CPR-luokitusta vastaavaa kaapelia, ota meihin yhteyttä!

Oheisesta PDF-kaaviosta löytyy yleisohjeistus eri kaapelien käyttömahdollisuuksista (kaavio).

Yksimuotokuitujen teknisiä tietoja ja ominaisuuksia: SM tekniset tiedot ja monimuotokuitujen osalta: MM tekniset tiedot.

Tuotteita kategoriassa: 3