Tavoitteena kiitettävä pistesarja myös vastuullisuudessa.

Vastusta mitataan ohmeissa. Vastuullisuutta voisi mitata vaikkapa sillä, kuinka rauhassa sähkömies voi nukkua yönsä. Siksi vastuullisuus on meille erittäin tärkeää. “Tavanomainen taso” ei meille riitä.

Meille on tärkeää, että toimittamamme palonkestävät kaapelit toimivat luvatusti myös ja etenkin silloin, kun palonkestävyyttä todella tarvitaan – silloin on usein kyse ihmishengistä.

Suunnittelemamme sulanapitoratkaisut suojelevat puolestaan suomalaisia liukastumisilta, jotka aiheuttavat vuosittain kymmenien miljoonien vahingot. Samalla ratkaisumme suojelevat suomalaista rakennuskantaa, yhteistä kansallisomaisuuttamme.

Vastuullisuutta on myös se, että suunnittelemamme lämmitysratkaisut pienentävät kotitalouksien energiankulutusta. Tai että teollisuuden erikoiskaapelimme parantavat työturvallisuutta ja teknistä toimivuutta äärioloissa. Maailman nopeimmat datakaapelit lisäävät osaltaan tietoyhteiskunnan toimivuutta ja varmistavat tietoyhteiskunnassa elävien pääsyn tiedon lähteille.

Ennen kaikkea meille on vastuullisuutta se, että pidämme minkä lupaamme. Huolehdimme velvoitteistamme ja panostamme työympäristöön, työturvallisuuteen, ergonomiaan, yhteishenkeen sekä alan uusimpiin työkaluihin. Nämä eivät ole meille ylimääräisiä kustannuksia, vaan tapa parantaa työntekijöidemme tehokkuutta ja kehittymistä ammatissaan.

Työssämme olemme vastuussa sinulle, hyvä asiakkaamme. Haluamme auttaa sinua työssäsi turvallisemman ja toimivamman Suomen rakentamisessa.

 

Marco Tienhaara
toimitusjohtaja
Pistesarjat Oy

 

Vain johtavia tuotteita.

Pistesarjat on tunnettu suomalainen lämmitys- ja sulanapitoratkaisujen toimittaja. Olemme viime vuosina laajentaneet kattavaa asiantuntijapalvelua ja tuotevalikoimaamme myös palonkestävien kaapelijärjestelmien komponenttien toimituksiin, laadukkaiden valokuitu- ja cat-kaapelien kokonaisjärjestelmiin sekä teollisuuden vaativiin instrumentointikaapeleihin. 

Pistesarjojen palvelu on kokonaisvaltaista, sillä maailman parhaiden kaapeleiden lisäksi asiakkaamme saavat sekä meidän että päämiestemme maailman johtavien kaapelivalmistajien asiantuntemuksen käyttöönsä.

Yrityksellämme on vuosikymmenten kokemus suomalaisten asiakkaiden haasteista liittyen lämmitykseen, sulanapitoon ja saattolämmitykseen. Pitkän historian aikana tuhannet rakennuskohteet Suomessa ja ulkomailla on toteutettu tuotteillamme ja useat näistä toimivat vielä tänäkin päivänä. 

Huippulaatu on palveluidemme perusta. Siksi me Pistesarjoilla voimme auttaa vaativimmissakin haasteissa ja luvata ratkaisuja, jotka on tehty kestämään.

Arvot

1. Asiakasymmärrys

2. Suoraselkäisyys

3. Edelläkävijyys

Visio

Haluamme tehdä parhaat mahdolliset asiakaskohtaiset ratkaisut, jotka varmistavat ihmisten turvallisuuden ja tuotteiden toimivuuden ääriolosuhteissa.

Missio

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa heidän tarpeisiinsa sopivat laadukkaat kaapeliratkaisut, niin kiinteistöihin kuin myös teollisuuden projekteihin.


Räätälöidyt asiakasratkaisut

Pistesarjat tarjoaa täydellisen palvelun – ongelman kartoittamisesta aina lopputuotteeseen saakka. 

Toimimme joustavassa yhteistyössä asiakkaan, tuotantomme sekä toimittajien kanssa, jotta pystymme aina toimittamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen asiakkaalle.

Omien kokemuksiamme ja oppien pohjalta syntynyt Ongelmankartoitus-Suunnittelu-Toteutus -prosessimme ansiosta pystymme vastaamaan hyvinkin nopeisiin toimitustarpeisiin.

 

 


 


Made in Finland

Valmistamme ja kokoamme tuotteet laadukkaista raaka-aineista aina asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaaviksi lopputuotteiksi. Tuotantolaitoksemme Lahdessa ja Espoossa mahdollistavat kustannustehokkaan ja nopean valmistuksen, jatkuvan tuotekehityksen sekä laadunvalvonnan. 

Korkea laatumme perustuu hyviin tuotteisiin ja ammattilaistemme osaamiseen – vastaamme tästä omalla nimellämme ja työllämme. Osalle tuotteistamme annammekin jopa yli 20 vuoden takuun.

Suomalaisuus tarkoittaa meille myös sitä, että ratkaisumme on kehitetty Suomen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Meitä ei pahinkaan paukkupakkanen hetkauta.


Nopeat toimitukset

Olemme Pistesarjoilla satsanneet jo vuosia hyvään asiakaspalveluun ja toimitusten nopeuteen. Varastomme Espoossa ja Lahdessa mahdollistavat nopeat toimitukset joka puolelle Suomea. Joustavuutemme sekä laaja varastovalikoimamme ovat pelastaneet lukuisia projekteja – palaute on tullut suoraan asiakkailta kiitoksen muodossa.

Noutotoimitukset Espoosta ja Lahdesta

Reagoimme nopeasti asiakkaan projekteissa syntyviin yllättäviinkin tarpeisiin. Tuotteitamme voi noutaa kätevästi suoraan varastoltamme tai vaihtoehtoisesti toimitamme tuotteet suoraan työmaalle. Tarvittaessa myös varastoimme tuotteita asiakkaillemme, ja voimme lisäksi esimerkiksi painattaa asiakkaan logon suoraan tuotteisiin.Ulkoalueiden sulanapito

Kattavasta valikoimasta on helppo löytää kaikkiin kohteisiin sopivat sulanapitoratkaisut. Palvelumallimme ja kokenut suunnittelupalvelumme toimivat yhtä lailla pienten kiinteistöjen portaiden, räystäiden, piha-alueiden tai vaikkapa parkkialueiden ja kauppakeskusten kattojen toteuttamisessa. 

Oma tuotantomme mahdollistaa oikeat ja nopeat pikatoimitukset. Tuotekehityksemme ansiosta meiltä löytyvät myös monipuoliset ja kustannustehokkaat asennustarvikkeet. Pistesarjat auttaa aina sopivimman sulanapitoratkaisun löytämisessä. Kysy lisää suunnittelupalvelustamme.


Sähkölämmitys

Pistesarjojen monipuolinen lämmitysratkaisujen valikoima koostuu alan parhaiden päämiesten tuotteista. Meiltä asiakas saa kaikki sähkölämmitykseen liittyvät tuotteet kätevästi yhdestä paikasta, kilpailukykyiseen hintaan. Tuotteiden saatavuus on varmistettu hyvällä varastonhallinnalla. Valmistamme tuotteitamme myös OEM-asiakkaillemme. Tarjoukset ja suunnitelmat syntyvät Pistesarjoilla nopeasti ja ammattitaidolla. Samalla autamme sopivimman tuoteratkaisun valinnassa ja lämmitysratkaisun suunnittelussa. Nopea palvelu, hyvä hinta – tyytyväinen asiakas.


Nykyaikaista osaamista sähkölämmityksestä


Työmaalämmitys ja -kuivaus

Olemme kehittäneet rakennustyömaille sopivat lämmitystuotteet erityisesti talvirakentamista ajatellen. Tuotteemme on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten niiden käyttöikä on pitkä ja ne palvelevat hankalissakin olosuhteissa. Betonin lämmittämisen markkinajohtajana olemme kehittäneet oman BET-tuoteryhmän talvibetonointiin sekä nopeuttamaan betonin kuivumista kaikissa olosuhteissa. Lämmittimiemme avulla työmaiden talvibetonointi, putkien saattolämmitys, työmaatilojen lämmitys, betonirakenteiden lämmitykset ja kuivaukset sekä nestemäisten aineiden säilytys luonnistuu kaikissa talviolosuhteissa.


 

Teollisuuden lämmitysjärjestelmät

Pistesarjat auttaa kaikissa putkien, laivojen, laitteistojen ja muiden prosessilaitteiden saattolämmitykseen liittyvissä asioissa. Varmistamme yhdessä asiakkaan kanssa, että materiaalien valinta, lämpökaapeleiden rakenne, asennus, järjestelmän monitorointi ja käyttökustannukset vastaavat täysin asiakkaan tarpeita. Pistesarjat tarjoaa lämmitystarpeiden mukaan räätälöidyt täydelliset ratkaisut, suunnitteluvaiheesta asennukseen ja lopulliseen käyttöönottoon. Takaamme korkean laadun sekä tuotteissa että palvelussa.


Palonkestävät järjestelmät

Pistesarjat tarjoaa erittäin laajan valikoiman paloluokiteltuja tuotteita, ja ratkaisuillamme asiakas pystyy toteuttamaan oikean palonkestävän asennusjärjestelmän DIN4102-12 -standardin mukaisesti. Valikoimastamme löytyvät mm. kiinnikkeet yksittäisille kaapeleille, kaapelinipuille sekä tarvittavat kiinnitystarvikkeet eri seinä- ja kattomateriaaleihin. Toimitamme palonkestävät jakorasiat muovisina tai metallisina ja tarvittaessa eri liittimillä valmiiksi asennettuina. Takaamme lyhyet toimitusajat. Tarjoamme myös kutistejatkopakkaukset FRHF-kaapeleiden liittämiseen sekä kattavan valikoiman erilaisia asennusputkia, jotka on testattu yhdessä asennettaviksi Dätwyler FRHF-kaapeleiden kanssa.


Tietoliikennetuotteet

Maahantuomme ja myymme laadukkaita, luotettavia ja monipuolisia tietoverkkoratkaisuja eri käyttöympäristöihin – esim. asuntoihin, toimistoihin, sairaaloihin ja teollisuusrakennuksiin. Tietoverkkokaapeloinnin osalta valikoimastamme löytyvät ratkaisut niin pieniin kohteisiin kuin isoihin projekteihin. Järeät kuidut myös suoraan maahan asennettavina sekä palonkestävät kuidut vaativiin kohteisiin. Toimittajamme ovat alansa edelläkävijöitä vaativissa kohteissa ympäri maailmaa, ja tuotteille on saatavissa järjestelmätakuu jopa 25 vuodeksi. Toimitamme asiakkaillemme vain parasta.