Pistesarjojen koulutukset

Kun on kyse järjestelmien luotettavuudesta ja turvallisuudesta, on huolehdittava myös alalla toimivien tietotaidon ajantasaisuudesta. Pistesarjat tarjoaa koulutuksia koskien mm. paloturvallisuutta, standardeja ja asennuksia. Koulutuksia järjestetään niin yrityskohtaisesti kuin kaikille avoimina tilaisuuksina. Koulutukset ovat veloituksettomia, mikäli ryhmäkoko on vähintään kuusi henkilöä.

Tiedustele lisää tai ilmoittaudu suoraan mukaan sivulla olevan lomakkeen kautta. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 010 423 8770 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@pistesarjat.fi. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan asiasta viimeistään kolme päivää ennen koulutusta.
 

 

ICT-yleiskoulutus

Millä tavalla laatu vaikuttaa ICT-järjestelmien kokonaistaloudellisuuteen? Millaisia ominaisuuksia eri tietoliikennekaapeleilla on? ICT-yleiskoulutuksessa käymme läpi tuoteryhmän, standardit ja palo-ominaisuudet yleisesti.
Järjestelmätakuu-koulutus (ICT)

Miksi suojattu kaapelointiratkaisu on parempi kuin suojaamaton? ICT-järjestelmätakuu -koulutuksessa perehdymme mm. asennusta ohjaaviin standardeihin sekä yleiskaapeloinnin rakenteisiin. Koulutus sisältää käytännön osion. Koulutuksen käytyäsi sinulla on oikeus hakea Dätwylerin 25 vuoden takuuta tuotteille.
Palonkestävät asennukset ja standardit

Miksi palonkestäviä asennuksia tehdään? Miten asennukset tulisi oikeaoppisesti toteuttaa? Palonkestävien järjestelmien asennus- ja standardikoulutuksessa käymme läpi mm. nykyiset ja tulevat standardit sekä kokonaisvaltaisen asennusjärjestelmän hyödyt ja kustannustehokkuuden.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Mikäli olet kiinnostunut koulutuksistamme, ilmoitathan asiasta alla olevan lomakkeen kautta, niin otamme sinuun yhteyttä. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit soittaa meille: 010 423 8770 tai lähettää sähköpostia: asiakaspalvelu@pistesarjat.fi.

*) Pakollinen kenttä

YHTEYSTIEDOT

Yhteyshenkilön tiedot