Pääkallokelit-kampanja

Pääkallokelit ovat taas täällä

Pistesarjat on mukana Invalidiliiton vuoden 2017 Pääkallokelit-kampanjassa. Kampanjan tarkoituksena on varoittaa talvisista liukastumisvaaroista, jotka aiheuttavat vuosittain satojen miljoonien eurojen vahingot. Me Pistesarjoilla haluamme kampanjan avulla levittää tietoa sulanapidosta tehokkaana liukastumistapaturmien estäjänä.
 


Talvisin ulkona sattuu noin 20 000 liukastumistapaturmaa kuukaudessa. Usein liukastumisesta seuraa nyrjähdys tai venähdys, ruhje tai luunmurtuma. Lasku yhteiskunnalle on myös suuri, sillä on arvioitu, että liukastumisista aiheutuu vuosittain jopa 420 miljoonan euron kustannukset vakuutusten, sairaanhoitokulujen sekä sairaspoissaolojen muodossa. Liukastumistapaturmista aiheutuvat kustannukset ovat moninkertaiset verrattuna esimerkiksi katujen kunnossapidon kustannuksiin.

 

Katso liukastumiset lukuina -infograafi
 

 

Kulkutiet turvallisiksi sulanapidon avulla

Iso osa talvisista liukastumisonnettomuuksista on estettävissä, mikäli jään muodostumiseen varaudutaan ennalta. Varustamalla tärkeät kulkutiet automaattisella sulatusjärjestelmällä voidaan tehokkaasti lisätä talviaikaisen liikkumisen turvallisuutta. Sulanapito ehkäisee myös routavaurioita ja suojelee suomalaista rakennuskantaa. Suunnittelemalla ratkaisut tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa saavutetaan mahdollisimman kestävä ja energiatehokas kokonaisuus.

 

Pistesarjojen sulanapitoratkaisut

Pistesarjojen lopputuotteet valmistetaan ja kootaan laadukkaista raaka-aineista asiakkaan tarpeita vastaaviksi lopputuotteiksi. Oma tuotantolaitos Espoossa mahdollistaa kustannustehokkaan ja nopean valmistuksen, jatkuvan tuotekehityksen sekä laadunvalvonnan. Suomalaisuus tarkoittaa Pistesarjoille myös sitä, että ratkaisut on kehitetty Suomen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin – myös pahimpiin paukkupakkasiin.
 

 

Missä on Suomen liukkain kylä?

Osallistu kilpailuun Oletko sitä mieltä, että sinun kotipaikkakuntasi, asuinalueesi tai vaikka kaupunginosa jossa käyt töissä, on Suomen liukkain? Ota kuva paikasta, jossa meinasit liukastua pahasti ja jaa kuva haluamassasi sosiaalisen median kanavassa (Instagram, Facebook tai Twitter) ja lisää mukaan tunnisteiksi paikan nimi, #pääkallokelit #loppuliukastumisille @invalidiliitto @pistesarjat.

Kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan Icebug-nastakengät. Lisäksi Pistesarjat Oy lahjoittaa sulanapitokaapelit Suomen liukkaimman kylän rakenteilla olevaan julkiseen kohteeseen.

Kilpailuaika on 6.12.2017-31.3.2018. Voittaja arvotaan tiistaina 3.4.2018. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajaksi valikoitunutta henkilöä ei tavoiteta viikon sisällä, tilalle valitaan uusi voittaja. Lopullinen voittaja julkaistaan sosiaalisen median kanavissa ja kampanjan verkkosivuilla.

 

Pääkallokelit-kampanja